ponedeljak, 30 jul 2018 08:47

Promocija knjige „Nešto kao tren“ autora Veljka Antunovića

U nizu veoma zanimljivih programa koje u svake poslednje srede u mesecu, a u okviru svoje javne tribine „Susret u lepoj reči“ priređuje Gerontološki centar Sombor, promocija knjige „Nešto kao tren“ autora Veljka Antunovića, mogla bi, da ostane u trajnijem sećanju. Autor je i sam korisnik usluga Doma za stare i penzionere u Apatinu.
Dušan Gladić, pesnik i prozni pisac iz Apatina, inače, urednik ovog autorskog izdanja čija se reč, uz muziku, čula na ovoj promociji, uz kazivanje delova sa stranica ove knjige, rekao je: - Veljko Antunović stvara u tišini svoje sobe, mirno i ne žureći gradi priče kako to najbolje ume, bez želje da se nekom dopadne. Inspirisan je svojim iskustvom, pričama koje je čuo, ličnostima koje je poznavao, bogatom imaginacijom ... Interesantna je dijaloška forma u pojedinim pričama gde se kroz mistiku, san, polusvesna stanja postavljaju pitanja o smislu života.

O nama

Gerontološki centar "Sombor" je institucija od posebnog društvenog interesa, koja se bavi socijalnom zaštitom penzionera i svih starih lica.

Kako kažu podaci ahrivske građe, koreni ove institucije datiraju još iz prve polovine 18. veka...

Čitaj dalje

Usluge

Ugostiteljstvo i smeštaj "B" kategorije, za prolazne goste, su dodatne delatnosti ove Ustanove.

Smeštajni kapacitet čine ležajevi u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama, te apartmanima...

Čitaj dalje

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo. More details…