četvrtak, 07 decembar 2017 15:36

Novi poduhvat Gerontološkog centra Sombor

 

Na inicijativu Pokrajinske vlade, odnosno Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučno-istraživačku delatnost,  uspešno je realizovan Sajam "Nauka za privredu". 

Gerontološki centar Sombor je svojim aktivnim učešćem ostvario saradnju sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu. 

Vodeći se idejom o značaju aktivnog starenja kao veoma važnog preduslova za kvalitetan život, Gerontološki centar Sombor planira da u saradnji sa ovom visokoškolskom ustanovom ostvari sadržajniji program za korisnike svojih usluga. Cilj ovog programa je razvijanje originalnih intervencija zasnovanih na vrhunskom naučnom modelu, a koje se pre svega odnose na fizičke vežbe i na pravilnu  ishranu, a samim tim i na unapređenje kvaliteta života.   

O nama

Gerontološki centar "Sombor" je institucija od posebnog društvenog interesa, koja se bavi socijalnom zaštitom penzionera i svih starih lica.

Kako kažu podaci ahrivske građe, koreni ove institucije datiraju još iz prve polovine 18. veka...

Čitaj dalje

Usluge

Ugostiteljstvo i smeštaj "B" kategorije, za prolazne goste, su dodatne delatnosti ove Ustanove.

Smeštajni kapacitet čine ležajevi u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama, te apartmanima...

Čitaj dalje

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo. More details…