×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /www/webvol30/ok/5mqww1260jrag0x/gcsombor.org.rs/public_html/images/stories/vesti/2017/2017_03_27_donacija
ponedeljak, 27 mart 2017 14:02

Gest humanosti porodice Nađ - Kosanović

Svakodnevna briga o starim licima, a korisnicima usluga Gerontološkog centra "Sombor" iziskuje i nemale izdatke, a okolnosti u kojima deluje kao ustanova u oblasti socijalne zaštite, takve su da je svaki vid podrške i te kako dobro došao. Ne samo jedan takav gest, nego i time tek nagovešteni početak realizacije trajne humanitarne akcije ugledne i nadaleko znane sportiskinje Antonije Nađ-Kosanović, danas i članice Gradskog veća Grada Sombora koja je zadužena za oblast sporta i brigu o deci i omladini, dostojan je pažnje šire javnosti.

Antonija Nađ-Kosanović je sa članovima svoje porodice, koja je, inače, poznati uzgajivač povrtarskih kultura, ovih dana je isporučila veću količinu svežeg povrća koja je neophodna u svakodnevnoj ishrani, a sve je primereno potrebama lica smeštenih u Gerontološkom centru "Sombor" raspoređenih u Domu penzionera na Prvomajskom bulevaru i u Domu za negu i stara lica na Apatinskom putu. Time je započet ciklus donacija ove porodice koja će u kontinuitetu biti ostvarivana tokom čitave 2017. godine.

- Gospođi Antoniji i porodici Nađ Kosanović upućujemo reči velike zahvalnosti na ovakvoj podršci- rekao nam je Zoran Drča, vršilac dužnosti direktora Gerontološkog centra "Sombor".- Donacijom su pokazali razumevanje prema našim i potrebama naših korisnika. Nadamo se takođe da su svojim primerom dali ideju, odnosno podstrek i drugima koji su u mogućnosti da nam gestom humanosti takođe izađu u susret.

O nama

Gerontološki centar "Sombor" je institucija od posebnog društvenog interesa, koja se bavi socijalnom zaštitom penzionera i svih starih lica.

Kako kažu podaci ahrivske građe, koreni ove institucije datiraju još iz prve polovine 18. veka...

Čitaj dalje

Usluge

Ugostiteljstvo i smeštaj "B" kategorije, za prolazne goste, su dodatne delatnosti ove Ustanove.

Smeštajni kapacitet čine ležajevi u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama, te apartmanima...

Čitaj dalje

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo. More details…