×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /www/webvol30/ok/5mqww1260jrag0x/gcsombor.org.rs/public_html/images/stories/vesti/2017/2017_03_04_poseta
subota, 04 mart 2017 07:25

Poseta direktora korisnicima usluga Gerantološkog centra

Uz svakodnevne obaveze koje Gerontološki centar „Sombor“ ima prema svojim korisnicima, puna pažnja se posvećuje i ostvarivanju naših usluga prema sugrađanima kojima je naša pomoć neophodna.

Briga se ne svodi samo na kontakt i usluge gerontodomaćica, nego i unapređenje kvaliteta usluga koje su u našoj nadležnosti.

Tim povodom u toku je ostvarivanje plana, obilaska sugrađana koji koriste naše usluge.

Beležimo i trenutak tokom posete gospođi Julijani Čatalinac, predsednici Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom u Somboru koju je ostvario Zoran Drča, v.d. direktora Gerontološkog centra Sombor sa delom svog tima. Bila je to prava prilika da se tokom srdačnog razgovora ukaže na dosadašnja iskustva, ali i na potrebe da se unapredi ovakav vid brige o socijalnim kategorijama koje nisu smeštene u našu ustanovu.  

O nama

Gerontološki centar "Sombor" je institucija od posebnog društvenog interesa, koja se bavi socijalnom zaštitom penzionera i svih starih lica.

Kako kažu podaci ahrivske građe, koreni ove institucije datiraju još iz prve polovine 18. veka...

Čitaj dalje

Usluge

Ugostiteljstvo i smeštaj "B" kategorije, za prolazne goste, su dodatne delatnosti ove Ustanove.

Smeštajni kapacitet čine ležajevi u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama, te apartmanima...

Čitaj dalje

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo. More details…